“Vandaag was ik te gast in dit prachtige zomerverblijf bij mijn kinderen en kleinkinderen. Ik heb dit als buitengewoon prettig ervaren. Alles tot in de kleinste details verzorgd! Veel succes in de toekomst en wie weet tot ziens” M.J.

“Wat wonen jullie op een prachtige plek! We hebben genoten van het huis, heerlijke bedden en mooi weer. Wat hebben we gedaan: Emmen; Bourtange (vesting); dagje Duitsland (Meppen); kartbaan (Pottendijk)” H.K. en J.

“We hebben een heerlijke week gehad in jullie gastvrij huis; een heerlijke ruimte en een schitterende omgeving. We komen volgend jaar graag weer terug” A. J. H.  S.

“Een midweekje in jullie gezellige vakantiehuis in een mooie omgeving. Helaas zo warm 30+, dat je eigenlijk niets kon doen. Dus wat was het heerlijk dat er airco in jullie huis is; ondanks de hitte toch genoten” G-J. + S.  S.

“Na een lange periode van kou en regen hebben wij het enorm getroffen met de eerste zomerse week van dit jaar. Lekker buiten gezeten en gegeten, gelezen, gepuzzeld en genoten, vooral van jullie prachtig onderhouden tuin . Dank voor jullie gastvrijheid en gezellige gesprekjes. We zullen het geluid van alle grasmaaiers in de buurt missen! Een fijn huis van alle gemakken voorzien” N. en A.

“We hebben hier een mooie week gehad. De aardbeien waren heerlijk. Onze dank hiervoor nog. We hebben hier heerlijk kunnen fietsen” J. A. B. en A.

“De Omwenteling is een prachtige locatie om lekker tot rust te komen. Een mooi huisje; een prachtige omgeving. We hebben lekker gefietst. Naar het Veenpark en Wildlands met de auto. Een rondje fietsen door Bargerveen is echt mooi, zeker aan te raden. Met de auto naar Klazienaveen en dan fietsen door het veengebied” A. en H.

“Bedankt voor het logeren in jullie mooie vakantiewoning. Er ontbrak niks; er is aan alles gedacht. Bedankt voor de gezelligheid en een praatje bij toeristische vragen. Mooie omgeving om te fietsen. Al met al een geslaagd weekje Valthermond!” J. en C.

“Wat hebben we 2 weken genoten in jullie mooie vakantiehuis. Het weer viel gelukkig mee, we hebben lekker op de veranda kunnen zitten. We hebben heel erg genoten van de leuke/mooie dorpjes en omgeving. Zeker een plek om nog een keer naar terug te keren!!” E. en A.

“Wat hebben wij een fantastische week gehad. Heel veel gedaan in de omgeving en dan terug naar het heerlijke huis. Bedankt voor de gastvrijheid. Wij kunnen er weer tegenaan en komen zeer zeker terug” K. E. en C. de J.

“De aanhouder wint zullen we maar zeggen; na tweemaal te hebben moeten annuleren, was het de derde keer gelukt om in jullie heerlijke huis (met heerlijk opgemaakte bedden) vakantie te mogen vieren. Wat een prima gebaar was – om vanwege het slechte weer wat voorspeld was – een telefoontje te krijgen dat we eerder in het huis mochten. De ontvangst van jullie was erg vriendelijk. Het vakantiehuis was echt heerlijk om in te vertoeven en was van alle gemakken voorzien. Ook de “Koekkoek-klan” hebben hun best voor ons gedaan (eitjes).We hebben een heerlijke week gehad en misschien tot ziens als we weer in Drenthe op vakantie gaan.” D. en S. en J. en J.

“Wat hebben jullie een mooi compleet huis. Niets ontbreekt. En wat hadden wij mooi weer! We vonden het gezellig buiten zitten op jullie mooie plaatsje. Nog bedankt voor het gezellige kampvuur, de eieren, komkommers en snijbonen. Super!! Het gaat jullie goed en misschien tot ziens.” M. en I. B.